Pušten u rad novi Logistički Centar u Dobanovcima - Union Šped
Union Šped

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo u septembru, pustili u rad novi Logistički Centar, koji se nalazi na lokaciji pored auto-puta (izlaz Ugrinovci – Dobanovci Mokranjčeva ulica, Beograd 11272).

Naši centri za skladištenje se nalaze na dve lokacije. Imamo ambijetalno skladište, čiji je kapacitet 5.500 paletnih mesta (carinski i necarinski deo). Pored ambijetalnog, imamo i skladište za opasne materije kapaciteta 1000 paletnih mesta.

Usluge skladištenja koje nudimo su: skladištenje standardnih i ADR roba, totalna optimizacija skladišnih prostora, pripremanje robe po prodajnim nalozima, pakovanje.

UNION ŠPED Vam, pored standardnih usluga skladištenja koje se obavljaju u cilju očuvanja kvalitativnih i kvantitativnih svojstava Vaše robe, nudi i raznovrsne prateće usluge pomoću kojih se Vašim robama uvećava vrednost. Kombinovanjem nekih od naših usluga, utičete na sniženje Vaših troškova poslovanja uz uvećanje vrednosti Vaših proizvoda.

Neke od naših dodatnih usluga su popis zaliha, pakovanje, kontrola kvaliteta, komisioniranje i mnoge druge.

Naše standardne usluge, na zahtev prigalođavamo potrebama Vašeg poslovanja. Zajedno se konsultujemo sa Vama i kreiramo procese koji će u potpunosti podržati Vaše poslovanje. Garantujemo profesionalan i odgovoran pristup u formiranju rešenja krojenih po meri i željama naših klijenata.